Кралицата на кънтри музиката  обяви, че ще си партнира с

...
Кралицата на кънтри музиката  обяви, че ще си партнира с
Коментари Харесай

Неподозираният рок талант на Долу Партън в новия й албум

Кралицата на кънтри музиката  разгласи, че ще си партнира с редица емблематични артисти като Шер, Стиви Никс, Пол Маккартни и П!нк за идния си нов рок албум. Тя показа проектите си на присъединяване в The View, откакто стана част от Залата на славата на рокендрола предходната година.

„ Ако желая да бъда в Залата на славата на рокендрола, ще би трябвало да направя нещо, с цел да го печеля “, разкри звездата от „ Джолин “ пред Упи Голдбърг. „ И по този начин, върша рокендрол албум и имам доста рок звезди. "



Едно от частите, за които почитателите са най-развълнувани, е упования дует с Шер. За този план изпълнителките към момента търсят вярната ария, тъй като желаят най-хубавото, с цел да покажат рок гениите си.

„ Още търсим песента. Опитваме се да намерим вярното парче и за двете ни “, добави Партън.

Феновете се надяват да чуят и Елтън Джон в дует с гласовитата кънтри звезда, защото неотдавна тя показа в изявление за Джими Фалън, че е записала версия на класическата му ария „ Don't Let the Sun Go Down On Me “.

Албумът се чака да излезе тази есен и ще включва кавъри на песни на Prince и The Rolling Stones. Съвсем естествено, ние чакаме в албума да чуем най-малко един дует на Доли и нейната кръщелница - Майли Сайръс.



Двете изпяха дружно хита „ Wrecking Ball “ на новогодишното парти на Майли по NBC. Доли Партън не един път е хвалила Майли в интервюта, като в едно от последните си участия за y тя показа какъв брой доста харесва, в което ние откриваме и малко от стила на самата Доли.

Без значение кого още включва листата с реализатори, албумът се чака с необикновен интерес и Twitter безусловно прегря.

my personal Avengers
— nicole boyce (@nicolewboyce)
 

 

y’all don’t understand - this album is about to be a huge threat!!!!
— ᴊᴇʀɪ ʀᴇɪɢɴ (@Forever_Jason)
 

 

A dolly Parton and Elton John and Stevie nicks collab in MY lifetime?? I just want to thank the witches and gays for this
— Izzy (@izzybelladawn)
 

 

Big day for gay people
— Carol ₊˚ପ⊹ (@STARCR4ZY)
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР